Korpa0proizvoda

Nemate proizvoda u korpi.

Dodali ste proizvod u korpu.

Korisnički servis

Kako naručiti

Kada ste odabrali sve artikle kliknite na korpu pa na prozor "Produžite na naplatu" i popunite prijavu da kreirate korisnički račun. Kada unesete tražene podatke, u zadnjoj opciji kliknite na "Pošalji narudžbinu". Jako je bitno da u sledećem koraku na dnu ekrana unesete dodatne informacije o artiklu (boja i veličina) kao i eventualnu potrebu za štampom.

Za kraj kliknite na "Pošalji narudžbinu" i u najkraćem roku dobićete potvrdu narudžbine i ostale detalje vezane uz plaćanje i dostavu.

Narudžbine i upiti e-mailom i telefonom

Ukoliko ne želite popunjavati narudžbine i upite preko "web-shopa" slobodno nam pošaljite e-mail (na [email protected]) sa artiklima koji vas zanimaju, odgovorićemo vam u najkraćem roku. Opcija je i da nas pozovite na broj telefona: 062/156-23-68.

Cene

Sve cene na našim stranicama imaju uključen PDV. Plaćaju se u dinarima sa kursom na dan slanja.

Rabat

Za veće količine po dogovoru odobravamo dodatan rabat.

Načini plaćanja

  • Pouzećem - Naručeno možete platiti pouzećem odnosno gotovinom prilikom preuzimanja,
  • Avansno - Po predračunu

Načini dostave

Vršimo dostavu na području cele Srbije, nema više dugotrajnog iščekivanja za unapred plaćeni proizvod.

Vaša narudžbina dolazi na Vašu adresu u roku od 2-4 radna dana a narudžbinu plaćate prilikom preuzimanja odnosno tek kad stigne na Vaša vrata.

Pravila korišćenja

Izjava o kupcu:

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbinu putem naše online web prodavnice i navede adresu isporuke u Republici Srbiji.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Srbije.

Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata odnosno o robi za dalju prodaju, kupac mora imati zadovoljene sve zakonske pretpostavke i uslove za kupovinu i prodaju robe.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih artikala obvezujemo se vratiti sva uplaćena sredstva kupcu/korisniku tj. uplatiocu koji je isti položio na račun u svrhu kupovine spornog artikla.

Obavezujemo se na zaštitu privatnosti podataka svih korisnika/kupaca.

Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog delovanja na ovaj sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka, i napominjemo da će svaki takav pokušaj biti prosleđen nadležnim institucijama.

Privatnost podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informisemo kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prilikom online kupovine privremeno se koriste, ali ne čuvaju, podaci nužni za realizaciju kartičnog plaćanja, koje se uz sve sigurnosne predostrožnosti prosleđuju u realnom vremenu isključivo odgovarajućoj kartičnoj kući. Ni u kojem trenutku ne čuvamo podatke o broju kreditne kartice, datumu važnosti ili sigurnosnom kodu iste.

Trajno se čuvaju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, i dostavu robe.

Kupcima je dostupna mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe, na način da klikne na link "Skinite me s mail liste" sadržan u svakom elektronskom primerku koji šaljemo.

Kupac takođe ima pravo zatražiti brisanje svog korisničkog računa/registracije, ispravku ili dopunu netačnih, nepotpunih ili neažurnih podataka, slanjem na e-mail [email protected] .

Obavezujemo se da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje. Svi su podaci o kupcima strogo čuvani i dostupni samo radnicima kojima su nužni za obavljanje redovnog posla. Svi radnici su se potpisom ugovora o radu obavezali na poštovanje načela zaštite privatnosti. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlašćenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Ne odgovaramo za slučajne greške, ili greške zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zaštite Vaših podataka, ali ćemo preduzeti sve moguće radnje da u što kraćem roku otklonimo mogućnost ponavljanja greške.

Veleprodaja

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju proizvoda američke robne marke McDavid koju zastupamo, molimo kontaktirajte nas na [email protected] .