Korpa0proizvoda

Nemate proizvoda u korpi.

Dodali ste proizvod u korpu.

Tehnologija

McDavid voli inovacije i kod nas inspiracija za sobom vuče nove inspiracije a dobro postaje bolje. Iskustvo više od 30 godina garantuje sigurnost i potrebu za ulaganjem u nove tehnologije. Ne sramimo se ulagati u tehnologiju jer tehnologija čini proizvod boljim.

Zaštitna odeća počinje sa McDavid opremom, ako zanemarimo pancirke i ostala vojna odela u kojima sigurno nismo toliko pokretljivi koliko bismo hteli biti. Hex Tehnologija je superiorna, ćelije ispunjene penom, jedinstvena i spojena s našom visoko kvalitetnom hDc™ tehnologijom za kontrolu vlage. Sve to daje sportistima u kontaktnim sportovima i onima manje kontaktnim veliku prednost kao i izdržljivost. Postoje mnoge kompanije koje su pokušale kopirati našu tehnologiju i prodavati je kao svoje ali mi i dalje ostajemo inovatori i siguran izbor. Bezbroj ljudi, profesionalaca i amatera, koriste McDavid Hex tehnologiju jer ona omogućuje bolje performanse i udobnost.

Naša hDc tehnologija Vam omogućuje da budete sveži i da Vam koža diše. hDc izlučuje znoj i ubrzava isparavanje. Tehnologija deluje identično i kad je toplije i kad je hladnije, održava temperaturu tela stalnom pa je telo uvek spremno na reakciju.

Naša uska odeća (pantalone, uska majica...) održavaju toplinu mišića, smanjuju umor i mogućnost grčeva. Smanjuje gubitak energije od kretanja i vibracija. Uska odeća smanjuje iritaciju kože koja dolazi prilikom žuljanja i dodira. Na kraju, McDavid uska odeća poboljšava performanse sportista.

Priprema, pozor, kreni. Uska odeća s ciljanim područjem delovanja je vrhunac tehnologije i obožavaćete je. Poboljšava cirkulaciju, stabilnost mišića i pospešuje oporavak određenog područja. Velika prednost ove tehnologije je da je ciljana i da deluje tamo gde je najviše potrebna.

McDavid uska odeća s kružnim (dijagonalnim delovanjem) je najbolja za povrede tetiva, uzdužne i poprečne mišiće. Naše 8200 uske pantalone pomažu pri stabilnosti i obuhvataju celi kuk i mišiće u blizini kao i prepone. 8300 uske pantalone pomažu pri oporavku tetiva kao i sprečavanju nezgoda, greju i čuvaju kvadricepse i butine. Naša uska odeća pravljena je sa visokom tehnologijom i naši stručnjaci su o svemu mislili pa se možete pouzdati u siguran oporavak uz naše proizvode.

Verujemo da svojstva poput poboljšane cirkulacije i smanjenog trenja mišića su ključna za bolju stabilnost i osećaj sigurnosti dok se bavite sportom. Misleći o svim ljudima i njihovim aktivnostima McDavid se prilagodio svojim korisnicima pa tako i sportistima koji treniraju napolju uz loše vremenske uslove. Naša termalna uska odeća osigurava toplinu tela bez ikakvih smetnji pri pokretima. Bez topline, jedino što mišići mogu je da se bespotrebno naprezaju i na kraju zakažu što se pokazuje u obliku istegnuća ili ozbiljnije povrede. Bez obzira na spoljne temperature McDavid Vas štiti.