Korpa0proizvoda

Nemate proizvoda u korpi.

Dodali ste proizvod u korpu.

O McDavid-u

O nama

McDavid Inc. dizajnira i prodaje sportsku opremu, odeću i zaštitu za sve aktivne ljude kao i sportiste. Neumorni smo u misiji da smanjimo povrede i povećamo performanse.

Kompanija vuče korene od 1969. kada je Dr. Robert F. McDavid dizajnirao svoj prvi steznik za koleno. Nakon nekog vremena kompanija se pojavila, tj 1980. Danas McDavid proizvodi su jedni od najtraženijih proizvoda za sve vrste sportista i njihove trenere. Od visoko kvalitetnih ortoza pa do uskih majica dizajniranih najsavremenijom tehnologijom McDavid proizvodi pomažu svakodnevno sve većem broju sportista. Cilj nam je bio i ostao, pomoći sportistima, profesionalnim i rekreativnim, da ostvare najviše što mogu i otkriju svoj pravi potencijal a pri tome se nebrinući o svojim povredama jer se o tome mi brinemo.

Kompanija

McDavid Inc. smatra i uvereni smo u to da sport menja ljude. Sigurni smo da korektna igra i naporan rad doprinosi integritetu bilo kojoj igri. Sve više ljudi brinu o tome kako treniraju, da li postoji bolji način i žele što više postići. Mi poštujemo te ljude i oni su za nas pravi sportisti i oni su ti koji nas guraju napred.

Istorija

McDavid uvijek stavlja sportistu na prvo mesto. Napornim radom smo uspeli postići mnogo i time se ponosimo.

McDavid povijest

Vodjstvo

Bob McDavid, President & CEO
Terry Fee, Vice President of Operations

Kategorije proizvoda

 • SportMed™ortoze, trake, steznici i ostali proizvodi koji sprečavaju povrede. McDavid SportMed proizvodi igraju bitnu ulogu u sportskoj medicini i omogućuju sportistima ono što najviše žele - dati sve od sebe. McDavid je pionir u evoluciji sportske medicine i jedan od vodećih i istoj industriji sa povećanom pažnjom na:
  • Sprečavanje - osigurava zaštitu i pomaže pri sprečavanju nastanka povrede.
  • Zaštita - podržava povratak sportu i pospešuje performanse.
 • Sportska zaštita– visoko tehnološke podstave gde god su potrebne.
  • Zaštita = samopouzdanje. McDavid proizvodi osiguravaju i štite ključna područja na telu, omogućujući lagodnost pokreta dok održavaju strogu zaštitu. Vrhunac sportske zaštite je McDavid Hex™ tehnologija koju čine ultralake ćelije u obliku šestougla pružajući telu udobnost i zaštitu za svakog sportistu.
 • Odeća za bolje rezultate- uska odeća koja poboljšava mogućnosti sportista.
  • McDavid odeća za bolje rezultate pruža potporu i zaštitu u različitim sportskim disciplinama. Odeća za oporavak pomaže i ubrzava oporavak smanjujući izlučivanje mlečne kiseline u mišićima, povećavajući cirkulaciju i tako smanjuje umor. HydraVent hDc™ tehnologija za kontrolu vlage održava kožu suvom i telo svežim.